Welkom Marine Club Rotterdam

Zin in een nieuw jasje?

Je website is aan vernieuwing toe

Mogelijk weet je dit allang, maar heb je geen tijd of zin om hier aandacht aan te besteden. Want ook het uitbesteden van een website kan juist veel tijd in beslag nemen, als je hiervoor de doorsnee websitebouwer inschakelt. Die moet immers aangestuurd worden. Jij moet vertellen wat er waar moet komen te staan, welke kleuren en lettertypes. En of je even alle afbeeldingen en je logo in precies de opgegeven formaten kunt aanleveren. Anders beginnen ze niet eens. En dan heb ik het nog niet over de teksten….

SoPressed doet dit nét even anders, en tot groot plezier van haar opdrachtgevers! Na een uitgebreide intake en het nodige zelfstandig vooronderzoek wordt achter de schermen gebouwd aan een nieuwe eigentijdse site. Laat je verrassen, geef gewoon de vrije hand. Je wordt niet belast met details, hoeft niet te overleggen over zaken waar je geen kijk op hebt en zeker geen tijd. Op de door jou gewenste datum wordt het prototype van de nieuwe website (indien nodig incl. nieuwe frisse huisstijl) aan jullie getoond, nader besproken en toegelicht. Aanpassingen zijn uiteraard altijd mogelijk.

Wat zien we graag?

Fotografie

Downloaden & Delen

Activiteiten

Online aanmelden

}

Up2Date

Makkelijk bijhouden

Video

Online video

Wat niet mag ontbreken:

Meer dan 50% van je bezoek

en almaar groeiend, kijkt mobiel. Maak het ze gemakkelijk

Een frisse blik en eigen inbreng

Jouw imago en online uitstraling zijn in goede handen. Geinspireerd en proactief, in precies de juiste kleuren.

SoPressed begrijpt jouw boodschap

En zorgt ervoor dat ook jouw website deze boodschap uitstraalt.

Waarom SoPressed?

  • voor iedereen 1 vast aanspreekpunt
  • verplaatst zich 100% in de klant
  • weet precies welke online kanalen in te zetten
  • kwaliteit voor een uiterst vriendelijke prijs
  • zelfstandig en onafhankelijk
  • prettig om mee te werken

Zullen we beginnen?

Wil je beginnen met een frisse digitale totaalaanpak? SoPressed zet jou graag (weer) online op de kaart. Kies nu voor het All-in pakket: Een volledig responsive eigentijdse website incl. Mailinglist & Online Identity op maat.