Vacature: WordPress Stageplaats

door

SoPressed verzorgt online zichtbaarheid en vindbaarheid voor een snel groeiende groep leuke klanten.

Tijd voor extra handjes en creatievelingen. Droom jij van een bestaan als Digital Nomad? Wil je afwisselend en zelfstandig aan de slag, zonder opgelegde targets of keurslijf? Ben jij enthousiast & gemotiveerd van binnen uit? Loop jij die extra 2 mijl voor een klant in nood?

  • Heb jij gevoel voor stijl?
  • Ben je prettig in de omgang, kun je goed luisteren?
  • Weet je al wat een childtheme is of ben je nu onwijs nieuwsgierig?
  • Durf je mee naar klanten en wil je zelfs bij hen op locatie je “kunstje” gaan doen?
  • Kun jij iets helder uitleggen aan iemand die minder handig is met de computer dan jij?

Zitten hier minstens 5 trefwoorden bij waar je écht over mee kunt praten:

WordPress – SEO – online marketing – screencast – childthemes – CSS – HTML – Photoshop – MailChimp – Social Media – Plug-in – App – PHP – JavaScript – Google analytics…

Wil je werken in een mini-team op wisselende plekken, ook wel eens vanuit huis? Kun je met vertrouwelijke informatie omgaan?
Wil jij op maandag graag vrij zijn, maar vind je het niet erg om af en toe ‘s avonds of op zaterdag te werken?

Een stageplaats bij SoPressed kan het begin zijn van jouw bestaan als Digital Nomad, weggelegd voor ondernemende creatievelingen die tegen een stootje kunnen, met een avontuurlijk karakter.

Gek op nieuwe prikkels ook al houden deze je van je werk? Wordt je wel eens midden in de nacht wakker met een geweldig idee? Kun jij begrijpen dat iemand om 6.12 een blog wil schrijven?

Jij kunt ook jouw plekje vinden en zelfs creëeren in een online business die perfect bij je past, zodat je van waar ook ter wereld je eigen bedrijf tot een succes kunt maken. Gebruik al die prachtige tools die wij vroeger niet hadden en maak die droom waar!

De stagiair bij SoPressed krijgt kansen om nieuwe tools te introduceren, een interessante bijdrage te leveren aan nieuwe producten en diensten. Jonge ideeën aandragen en verdedigen. En wie weet zicht op een baan of  veel beter: je eerste freelance opdracht als startende ondernemer. Heb jij het in je? Tijdens je stage doe je alvast kennis op die goed van pas komt als je zelf gaat starten. Ook kan SoPressed je begeleiden: een kickstart voor jouw eigen onderneming!

Stuur je motivatie naar fanny@sopressed.nl – Let op: acquisitie door derden zal genegeerd worden.

Vertel kort waarom juist jij deze stageplaats wilt en vermeld vooral duidelijk welke skills je al hebt en welke skills je het liefste tijdens je stage verder wilt ontwikkelen. En stel gerust vragen als je iets mist? We leren ook van elkaar.

“It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do.” – Steve Jobs

SoPressed is erkend leerbedrijf voor:
Allround DTP-er CREBO 25197

Aanvraag stageplaats

  • Even kort: welke opleiding doe je?
  • Hierboven staat een lijst (niet compleet) met trefwoorden. Welke Skills heb je al, en welke wil je ontwikkelen? Is er een trefwoord dat je hieraan kunt toevoegen?
  • Noem eens 3 trefwoorden over jouw karaktereigenschappen?
  • Wat maakt dat jij de meest geschikte persoon bent voor een stageplaats bij SoPressed?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TTL Time to live

Verklaring technische termen voor de liefhebber Elk DNS-record heeft een TTL. TTL staat voor Time To Live. Heel simpel gezegd betekent dit hoe lang een DNS-record onthouden moet worden. Je kunt de TTL aanpassen met deze handleiding. DNS is het systeem dat domeinnamen...

Server upgrade mei 2019

Zoals aangekondigd in de mailing aan alle klanten van SoPressed wordt je cPanel hosting account op 21 mei 2019 overgezet naar een andere, nieuwere server. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de nieuwste mogelijkheden en je website nog wat sneller zal worden. NVMe,...

Checklist live zetten

Voor al onze Members: of je nu zelf je site maakt of dat wij het (deels) voor je doen: er zijn heel wat puntjes die je beter even naloopt. Onze checklist is continue in beweging en een heel fijn hulpmiddel om meteen goed van start te gaan met je nieuwe /vernieuwde Website!

You are unauthorized to view this page.

Waarom je beter geen Weebly Wix Webs of Jimdo kiest

Been there! Done That... Eerlijk is eerlijk: ik ben ook ooit begonnen met zoiets... Wix. De vroegere HTML sites die ik heb gemaakt tel ik even niet mee. Dat was namelijk in de vorige eeuw. Ben je destijds net als ik in de valkuil van de DIY pakketjes getrapt, niets om...

Voorkeurdomein instellen in Google Search Console

Een voorkeursdomein opgeven: Open de homepage van Search Console en klik op de gewenste site. Klik op het tandwielpictogram  en klik op Site-instellingen. Selecteer de gewenste optie in het gedeelte Voorkeursdomein. Zie je de optie niet? Open dan de oude versie van...

Over naar SSL – Google Search Console en Analytics aanpassen

Uitleg voor het instellen van Google producten na de overstap SSL. SoCherish pakket? Dan regelen wij dit voor je.

SEO – overgangswoorden

Google herkent overgangswoorden. Doe er je voordeel mee. Schrijf zoals je zelf graag een goed artikel zou lezen. En verwerk er ook overgangswoorden in: A aan de andere kant aan de ene kant aangenomen dat aangezien al met al alleen als als (gevolg (van)) als laatste...

Dropbox

Wissel eenvoudig bestanden (foto’s, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten.

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach