Bereikbaar en beschikbaar?

Ik ben dol op mijn werk en vooral op alle leuke ondernemende klanten. Het liefste sta ik 24/7 voor jullie allemaal klaar.
Maar we kunnen nu eenmaal niet continue bereikbaar zijn. Om vragen te beantwoorden en acties uit te voeren moeten we vrijwel altijd ingelogd zijn en onze bestanden bij de hand hebben.
Kortom, op kantoor zijn en ruimte hebben. Ik ben bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag, voor zover ik niet bij klanten ben of deze al uren voor iemand heb gereserveerd. Op kantoor lees ik de E-mail, 2 keer per dag.

En als het dringend is?

Is jouw E-mail erg dringend en wil je deze buiten kantoortijden onder de aandacht brengen?
Stuur je bericht dan naar urgent@sopressed.nl 

Deze postbus wordt dagelijks gecheckt, ook tijdens weekend en vakanties.

E-mails die wij ontvangen zijn grofweg op te delen in 3 categorieën:

 • 80% Content, de inhoud van je website aanpassen/bijwerken.
  Dit doen wij op basis van VA-service bouwblokjes of strippenkaarten. Heb je een contentaanpassing die in je SoCherish pakket valt, dan kun je dat gewoon per E-mail indienen.
  Voor alle overige verzoeken om content aanpassing ontvang je eerst een betaallinkje voor bouwblokje of strippenkaart.
  Helaas moet ik dat ook doen als het maar “een kwartiertje werk is”. Al deze kwartiertjes vullen hele dagen.
  Uiteraard adviseer ik graag wat voor jouw website de handigste optie is.
 • 4% Hosting, je website online, domein registreren/verhuizen, vragen over je mailadressen.
  Heb je hosting bij SoPressed?
  Je kunt op verzoek een inlog ontvangen voor je hosting controlpanel, dan kan je zelf ook overal bij.
  Tip: als je problemen hebt met E-mail - log dan even in op je webmail via webmailsecure.com.  Als het daar werkt is het probleem lokaal (99% van alle meldingen).
  Meld je bij de PC-dokter, systeembeheerder of zoek een handig neefje. Lokale instellingen en mailprogramma’s vallen überhaupt niet onder hosting, alleen het online houden van de mailserver.
 • 16% Onderhoud, Technisch support
  Voer nooit ingrijpende acties op je website uit tijdens afwezigheid van je hulplijn. Ben je van plan rigoreus te werk te gaan? Check dan even of wij in die periode tijd hebben voor eventuele backup of hulp. Doe vooral geen updates aan Thema of plugins.
  Heb je toch een back-up nodig? Zie je een “White screen of death”? Heb je ineens geen admin toegang meer? Is je website gehackt?
  Kortom best urgent? Mail dan naar urgent@sopressed.nl - en vergeet vooral niet om ook direct te melden dat je toch zelf de oplossing al hebt gevonden of als de storing weer is opgelost.

Heb je geen bouwblokje, onderhoudspakket of zit het gevraagde niet in jouw pakket, dan ontvang je de factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden, een nieuw bouwblokje of het brandblussertarief als de oorzaak bij jou zelf of derden ligt.

 

Fanny handtekening informeel · SoPressed Wordpress & More

Online je afspraak inplannen is mogelijk voor 1-op-1 trainingen, (online) Speeddate (niet gratis, wel gratis bij SoCherish pakket) en intake (gratis). Ook is voor SoCherishklanten een gratis bel-afspraak mogelijk (max 30 minuten).  Of book je Boost sessie met Fanny, dan werken we samen aan jouw site. 

Fanny

Online afspraken maken WordPress & Divi

Hieronder kun je direct online boeken:

 • 1 op 1 WordPress/Divi Boost of training in Almere
 • 1 op 1 WordPress speeddate (Almere: 1 uur) of online consult
 • een belafspraak (max 30 minuten)

Klik op de afspraak die je wilt plannen en dan verschijnt de kalender met beschikbare data. Heb je een spoedklus en zie je geen beschikbaarheid? Stuur een mailtje naar fanny@sopressed.nl of urgent@sopressed.nl (buiten werktijd) en dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Tools we ❥

Handige Wordpress plugins en andere online tools. 

Online afrekenen iDeal

Natuurlijk laat je klanten online afrekenen op je Wordpress website. Er zijn vele opties,  op dit moment is Mollie voor Nederlandse klanten wel de winnaar voor ons. Op onze website kom je ook nog Sisow en Paypal tegen. Mollie kan je snel online aanmaken en rekent de laagste kosten, ook Credit Cards mogelijk en terugkerende betalingen. Geen abonnement. Wat houdt je nog tegen?

Gravity Forms

De beste formulieren plugin. Voor een contactformulier met auto-responder, voor een betaalformulier met Mollie en iDeal, een enquete, poll of quiz, bedenk iets dat je online kunt invullen en Gravity is de plugin waarmee we het kunnen maken. Jaarlijks een uitgave voor ons, maar goed nieuws voor onze klanten want alle Add Ons zijn beschikbaar in je website bij alle SoPressed onderhoudspakketten. Gewoon even vragen!

Voor installatie, uitleg, het inrichten van Gravity op jouw website en training voor Gravity Forms tegen scherp tarief kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Book like a Boss

Voor iedereen! Het was even zoeken (jarenlang om precies te zijn). Maar dit is hem geworden. Afspraken maken online en online verzetten.
Werkt. Gewoon. Zoals het hoort. 

Doet zijn naam eer aan, ook onze klanten zijn dol op deze handige methode om mijn tijd te reserveren.

Divi (Elegant Themes)

Als DiviDiva en Divifan van het 1e uur heb ik uiteraard een linkje om je eigen account aan te kunnen maken bij Elegant Themes. Voor als je geen website van SoPressed hebt, of je eigen account prettiger vind voor eigen support en updates wanneer je wilt. Je krijgt er Bloom en Monarch bij!

Divi WordPress Theme

Divi Booster

Sinds 2015 gebruik ik Divi Booster 😉 Toen een musthave - inmiddels zitten veel functies ook in Divi. Developer Dan van Divi Booster had dus de juiste snaar geraakt.
Nu heeft hij nog veel meer Divi plugins gemaakt. Check ze zelf. Support is uitstekend!

WP Feedback (Atarim)

Deze is meer voor onszelf, maar misschien ben jij ook een Wordpress websitebouwer en ken je het probleem?
Met WP Feedback (heet nu Atarim) kun je zonder projectmanagement tool je klanten rechtstreeks in de site hun opmerkingen laten geven. Alsof je naast ze zit. Wat ik overigens nog steeds graag doe in onze 1-op-1 trainingen.
WP Feedback komt Inclusief eenvoudig screenshots toevoegen, takenlijst en dashboard en meldingen. En binnenkort met een eigen multi-dashboard zodat ik al jullie Feedback op 1 plek bij elkaar heb!

WPML

WPML Wordpress & Divi

Dé enige echte goede vertaal plugin voor Wordpress en Divi
Kost wat maar bespaart je tegelijkertijd heel veel tijd en gedoe. Werkt perfect met Divi!

Groot voordeel van WMPL is dat het geen afzonderlijke pagina's voor andere talen maakt en zo je structuur overzichtelijk blijft. Menu-synchronisatie, zodra je een vertaling toevoegt even syncen... en je menu is in alle talen up-to-date.

SEO voor meer talen waarbij je zelfs voor 1 foto eigen SEO ALT-tags kunt geven. En o.a. een optie om onze favoriet GravityForms te vertalen.

Divi Life

Divi Overlays, Divi Bars, Divi Childthemes...
Heel leuk winkelen bij Tim Strifler
Ook deze link is meer voor Wordpress bouwers dan voor onze eigen klanten.

Memberpress

Uitgebreide opties voor (betaalde) Membershipsites.
Achter de schermen worden de opties verder getest. Veelbelovend dus al in het rijtje ¨Tools we Love¨

Wordpress uitgebreide zoekfunctie

Met deze plugin kun je de zoekfunctie van Wordpress uitbreiden tot in ALLE woorden in bijlagen. Dus ook als je veel PDF bestanden in je website hebt.

WP Google Maps

Schitterende interactieve kaarten tonen op je Wordpress website? De meest uitgebreide versie staat ook het toevoegen door bezoekers toe. Zoals bijvoorbeeld op VisitEstepona waar bezoekers hun eigen hotspots op de kaart kunnen zetten voor ons geliefde Estepona (Andalusie)

Affiliate programma

Affiliate Program plugin voor WordPress. Met een affiliate programma kun je affiliate kliks, verkopen en betalingen van resellers inregelen

Je eigen Banners en Links, 100% geintegreerd in je eigen site, meer verkeer naar je site en dit alles zonder tussenkomst van een dienst die een percentage zal rekenen!