fbpx

Big Deal

Small Budget?

Gebruiksvriendelijk
Mobielvriendelijk
Oog voor conversie

Bespaar tijd

Een maatwerk website duurt 4-8 weken om te bouwen. Met onze sjabloonpakketten is het ontwerp, optimalisatie voor mobiel en de ontwikkeling van functies al gedaan, zodat jij je website snel kunt gebruiken.
SoPressed Wordpress en More 4 » SoPressed Wordpress & More

Bespaar geld

Een maatwerk website inclusief diverse functies begint bij ongeveer € 2500 (ex BTW) en gaat in kosten rap verder omhoog afhankelijk van het aantal extra functies en maatwerk design.
Heel eerlijk? Niet iedereen heeft maatwerk nodig. En wij hebben oogstrelende en verfrissende layouts in vele smaken. Onze pakketdeals starten bij  €499 (ex BTW). Is dat ook nog boven je budget? Dan kan je altijd nog zelf aan de slag, boek een small groep training of een privétraining Divi en leer hoe je het zelf kan.

Grootse Plannen!

Klein Budget?

Geen enkele site is hetzelfde. Zeker niet qua tijd, kosten en budget. Toch durven we jou een prijsgarantie te geven zodat jij wel weet waar je aan toe bent.
Wat zit erin en wat niet? Hieronder de meest voorkomende projecten, met onze All-in prijs erbij (excl. BTW). Ben je starter en twijfel je nog? Check onze inruilgarantie.
Daarnaast mag je in termijnen betalen als we dit vooraf afspreken.

All in: Da’s dus niet oneindig

Wie wil dat nou niet, een All-in tarief zodat je weet waar je aan toe bent?
Maar zoals elke website erg veel verschilt van elke andere website is het erg lastig om hiervoor vooraf prijzen vast te leggen.
Ook de wijze waarop de inhoud wordt aangeleverd en het tempo waarin dit gebeurt verschilt bij elke klant.

Omdat wij toch nog graag All-in aanbieden heb je de keuze uit 3 vormen:

All-in met definitieve prijs, gegarandeerd niet hoger dan in offerte  gemeld:

Wil je 100% zekerheid, dat kan. Dan willen wij dat ook.
Een vast All-in tarief geven wij als we compleet in kaart hebben hoe groot de website moet worden en wat erop komt te staan. Voordat we de offerte uitbrengen ontvangen (bij voorkeur in Dropbox of 1 E-mail met bijlagen):

 • Je logo, 2 lettertypen, overzicht huiskleuren (hexcode)
 • Een document of folder met daarin alle teksten
 • Een site-map opzet met daarop alle te bouwen pagina’s (titels) en menustructuur.
 • Hoeveel formulieren + teksten en bedankpagina’s die daarbij horen.
 • Een map met de afbeeldingen die je op je website geplaatst wilt hebben (volg vooraf onze instructie over grootte en bestandnamen).
 • Bij blog: je 1e blog en een overzicht aan te maken categorieën
 • Bij webshop, 2 complete producten + aan te maken categorieën

Veel werk? Valt wel mee… Uiteindelijk is dit wat we toch nodig zullen hebben. We helpen je op weg met een checklist. Voordeel van deze methode is dat we bij akkoord op de offerte razendsnel kunnen bouwen omdat we niet meer op jou hoeven te wachten 😉

All-in conform template.
Misschien heb je via onze inspiratie-link al een mooi template gezien waarvan je dezelfde stijl (maar dan in jouw kleur en lettertype) wilt doorvoeren en je weet ook al hoeveel pagina’s het moeten worden.
Of het is een restyling van je huidige website naar een template dat je bij ons hebt gezien dat gevuld mag worden met bestaande content die je zelf later gaat aanpassen qua inhoud. Ook dan kunnen we een goede en vaste All-in inschatting maken vooraf.

All-in met maximale bouwtijd, aan te vullen met bouwblokjes of VA service.
Je hebt vooraf nog lang niet alles compleet, maar wilt wel dat wij al beginnen met bouwen. Je hebt de huisstijl nog niet rond. Of je herziet tussendoor de structuur en/of teksten. Je bedenkt leuke extra opties die er bij gemaakt kunnen worden.  Of wij kunnen een tijd niet verder zonder jouw input maar moeten wel jouw aanbouw website onderhouden en updaten.
Kortom, doordat vooraf door jou niet geheel duidelijk kan worden gemaakt hoeveel en hoe lang we aan je project gaan werken, kunnen wij geen All in prijs geven maar wel een indicatie hoeveel jouw wensen op dat moment  ongeveer zullen kosten. In dat geval spreken we een projectprijs af gebaseerd op de in te schatten hoeveeheid werk op de datum van offerte. Hieraan wordt een maximaal aantal uren gekoppeld.
Jij krijgt van ons een seintje als we halverwege deze uren zijn en nog een keer op 75% van de te besteden tijd.  Zo kun je tijdens het traject toch zelf de kosten bewaken.

Onderhoud en updates tijdens de bouwperiode
Onderhoud, backups  en updates zijn voor onze rekening tot aan de overeengekomen streefdatum. Hierna gaat een SoCherish pakket in van €50 ex BTW per maand tot aan oplevering. Na oplevering kun je eventueel kiezen voor een ander pakket.

Enthousiaste Begeleiding

 • Hartelijk bedankt om er zo'n mooie website van te maken! Ik ben er al echt heel fier over! ?

 • Wow! Vandaag een Divi Boost in Hilversum! Fanny heeft echt een super fijne manier van begeleiden tijdens de workshop! Ze deelt met volle overgave en besmettelijke enthousiasme haar tips en tricks. Je gaat naar huis met waardevolle kennis en kunde en je WordPress gevuld met mooie "cadeautjes". Nu thuis lekker verder werken met wat ik heb geleerd, super leuk! Aanrader!!

 • Fanny is een feest om mee samen te werken: kundig, accuraat, snel,initiatiefvol tegen een scherpe prijs. Zeer aan te bevelen! Ernst H LKasteleijn van het Volvomuseum in Loosdrecht

 • Ik heb van Fanny een uitstekende training gekregen over Mailchimp en Wordpress. Het was fijn om samen met mijn website aan de slag te gaan. Ik heb veel geleerd, in een ontspannen en gezellige sfeer. Ook fijn dat Fanny aan 'nazorg' doet: als ik iets wil weten kan ik haar benaderen en krijg ik snel antwoord. Hulde voor deze extra service!

  Mathilde

 • Over Fanny en haar team niets dan lof. Fanny snapt haar klant en denkt pro-actief mee. Fanny communiceert hartstikke helder en geen vraag is haar te gek. Zeer prettig om mee samen te werken!

 • Fanny is een kanjer van een websitebouwer. Ik ben helemaal happymet mijn nieuwe WordPress site. Alles waar ik het afgelopen jaarzelf mee heb lopen stoeien, heeft zij binnen mum van tijd voor mijopgelost 🙂 Ze is zeker het aanbevelen waard. Warme woongroet, Diane van Beek

 • Fanny betekent voor mij - als eigenaar van 100 Jaar Na Vandaag(schrijfweken in Andalusië) - vertrouwen, vakkennis, lachen,professioneel, kundig, super betrokken. Wil je kijken wat ze bouwten onderhoudt, kom even langs bij www.100jaarnavandaag.com.

  Gracias Fanny, abrazo, Brenda

 • Vanaf dag 1 ben je betrokken geweest bij het opzetten van de website en hoe we ons het beste kunnen presenteren met onze BNB 't Kraaiennest op Texel. Alle paniek wist je te sussen en kijk nu eens. Een professionele website. Bedankt voor je steun, geweldig werk heb je voor ons verzet.

  Ik zou niet weten hoe onze website van de grond was gekomen als we Sopressed niet hadden. Zelfs op zondag gaat ze nog voor oplossingen. Bedankt Fanny, klasse.

  BnB 't Kraaiennest - Cees en Ingrid

 • Fanny zorgt voor een glimlach op je gezicht. Het was ontzettend fijn om met haar te werken. Ze werkt met ontzettend veel passie en enthousiasme en brengt je ideeën tot een prachtig eindresultaat.

  Angelina Mennes

 • Fanny is mijn steun en toeverlaat op het gebied van website beheer. Ooit heb ik zelf mijn website www.trainact.nl opgezet, maar Fanny heeft er een "bezoek-waardige"pagina van gemaakt. Voor alle wissewasjes kan ik bij haar terecht, en de nieuwsbrieven staan altijd vol handige tips en updates. (De nieuwsbrief rond de invoering van de AVG was fenomenaal: Praktisch, duidelijk en makkelijk uit te voeren).
  Kortom: Ik ben een waarlijk tevreden klant!

 • Fanny is ge-wel-dig! Geen vraag lijkt te onnozel of te gek en ze pakt alles heel snel en kundig op. Je site geef je niet zomaar in beheer bij iemand, vertrouwen speelt een hele grote rol. En dat heb ik volledig in Fanny. Naast het technische op weg helpen met m'n site, is Fanny ook echt een soort coach die me laat nadenken over wie ik ben en wat ik wilt bereiken met m'n site. Erg waardevol. En last but not least: als persoon is Fanny ook gewoon heel prettig en toegankelijk om mee samen te werken.

  Rosita Driessen | Rosita Driessen - tekstschrijver

 • Hodgkin is nogal een heftige diagnose en de dagelijkse ervaringen waar je mee te maken krijgt. Ik ben zo'n typje wat wil delen om te leren en zocht iemand die me vrijwillig kon helpen met een blog. Ik was haar goede doel van het jaar. Het werd een community online. Fanny had aan een gezellig gesprekje van een uurtje genoeg, om mijn idee in een complete community in Wordpress op te zetten. Bizar vond ik dat. Ze wist de sfeer ook in beeld perfect neer te zetten. Ik was verbluft. Fanny is een warm wezen die elke intuïtie op kan pakken en daarmee de kern kan overbrengen, in sfeer, gevoel, de kracht, en het ontstaan van je online identiteit. Ze kan dat vertalen naar je business. Ook technisch. Die combinatie is speciaal. Fanny, zoveel dank! En prachtig werk.

 • Natuurlijk beveel ik Fanny aan! Maar..... eigenlijk ook Anne, haar medewerker, want ik ben vooral door Anne geholpen. Ik heb nu een goed lopende website voor mijn Praktijk voor Haptotherapie, die ik zelf kan bijwerken en als ik er niet uitkom (wat voor een digibeet niet onwaarschijnlijk is) dan weet ik dat Anne met alle geduld van de wereld mij weer op weg helpt. Aan haar uitleg zal het niet liggen! Sommige dingen moet je gewoon vaker doen. Anne heeft goede eigen ideeën, maar kan ook goed vertalen wat ik wil. Niets dan lof! groeten Ita van Hilten

 • “WOW, goed gelukt”!
  Kleurstelling en format heeft gelijkenis met onze beide websites. Mooi!
  Ben ZO BLIJ met jou!

  Wilma en Marja

 • Fanny is al twee jaar mijn website en WordPress Coach, en ze is echt fantastisch! Ze denkt mee, ze is snel en op een prettige manier zakelijk. Ik vind Fanny geweldig!

  De FietsCoalitie - Helma

 • geweldig mooie website voor mij gemaakt Fanny , ik heb het zelfs al eens aangedurfd er zelf iets op te zetten !

  Maramass - Marijke van der Heide

 • Snel, zakelijk, maar ook warm en vriendelijk zo loopt ons contact met Fanny.
  Nu hebben we onze website precies zo gekregen, als gewenst. Bedankt Fanny.

  René van der Reijden

 • Je bent een topper Fanny! You make me smile and feel happy. Thnx!!

  Saens Fietsen

 • De samenwerking met Fanny loopt soepel en voorspoedig.

  redactie website homeopathie.nl

 • Hoi Fanny, ziet er super uit!!! Echt heel mooi en duidelijk geworden. Wat mij betreft mag ie online.

  OVCE DE Cocksdorp en Eierland

 • Een aantal mensen hebben gereageerd op de nieuwsbrief en zij vonden hem mooi, strak vorm gegeven, prettig leesbaar (ook op gsm) En veel informatie.

  Ook op de vernieuwde website lovende reacties 😀

  Marijke - Kairos Massage

 • Trots!! Wat een mooi werk heb je verricht Fanny, dank je wel  😀

  Helma Schenkeveld - Saens Fietsen

 • Ik ben zo blij met wat we nu al hebben Fanny,
  Had ik dit maar eerder gedaan maar zoals je al zei: Nu is de juiste tijd. Gaat echt rocking gaaf worden!

  *** Coming Soon *** we zijn nog niet klaar, dus nog niets te zien

  Vesna Zuuring - Create Your Brand

 • Geweldig!!!

  Norbert & Esther Dekker | BnB De Moerbei - Texel

 • De website wordt echt steeds mooier! Complimenten!

  Eugène | Mooi met Riet

 • Waanzinnig leuke , warme , leerzame training gehad , wat een vakvouw ! Er is een (website)wereld voor mij opengegaan . Ik ben fan !

  Margo de Wijk | Margo de Wijk Portretkunst

 • Zo. Dat ziet er wel veel beter uit!

  Nico van Ruller | Biloxi Vastgoed

 • Hierbij mijn review voor SoPressed. Fanny is een indrukwekkende dame met veel kennis van zaken en een goed inzicht in de persoon. Ze wist snel wat ik wilde met mijn site en kon snel en op korte termijn zaken aanpassen. Ik ben erg tevreden en zal zeker niet twijfelen om haar weer in te schakelen als er op mijn website zaken aangepast moeten worden. Iris Raaff , Ravene Advies

  Iris Raaff | Ravene Advies

 • Fanny heeft me met haar "Speeddate sessie"ontzettend snel op weg geholpen. mijn site was aan vernieuwing toe. Binnen een dag was het voor elkaar. Een aanrader!!!

  Marleen van Boxel | Trainact

 • Supergaaf de website al... hij spettert al behoorlijk!

  Sandra | De FietsCoalitie

 • Hooi Fanny!  Je bent een kanjer!

  Nogmaals dank en een leuke avond,  groetend:   JAN

  Jan Fähmel | Studio Jan Fähmel & BtoBMagazine

 • Fanny is echt geweldig! Zij heeft mijn website gemaakt. Mijn site is echt optimaal uitgewerkt. Hij sluit ook naadloos aan op mijn bedrijf en persoonlijkheid. Fanny luistert echt naar mensen en hun wensen. Hoe raar en apart ik het ook wilde hebben, zij regelde het allemaal. Niks was te gek. Fanny is echt een aanrader voor iedereen!!!

  Robert Sterk | Hoveniersbedrijf Robert Sterk - Hilversum

 • Voor mijn websites wilde ik graag naar een next level en daarvoor had ik Fanny nodig. Zij is kundig, ondernemend, inspirerend en haar inzicht is geweldig. Omdat Fanny ervaren is, geef ze heel veel en verdiept ook nog in je business. Ik wil haar enorm aanbevelen als jij je website een boost wilt geven. Met plezier werk ik met haar samen. Een duurzame relatie... !

  Lucinda Douglas

 • Heerlijk heldere aanpak!

  Janine | Ring-Ring.nu

 • VET!!!!

  Ik kreeg van een goede vriendin (ook ondernemer) al grote complimenten voor de website.

  Marcel Beekman | MBE Personal Training

 • Goede service. Fanny denkt mee, mijn website is in goede handen bij haar.

  Guido van Doorn | GvanDoorn IT

 • En wat ben ik nu blij, gelukkig, voldaan, trots en dankbaar!
  And my special special thanks also goes out to:
  Fanny Veldmeijer van www.sopressed.nl voor het ondersteunen bij het maken van mijn prachtige salespage.

  Astrid Davidzon | P.R.I.M.A. is Perfect

 • Fanny, wat een topper ben jij! Dank je wel voor je expertise en jouw kennis & kunde! Nu de puntjes op de I zetten, maar wat ben ik blij met jou!

  Danielle | FemmeVivante

 • Hoi Fanny, ik begin het heel mooi te gaan vinden!!! 😀 Ik ben er nu vrij precies doorheen aan het lopen om te zien wat ik zelf moet aanpassen, wat ik jou nog wil vragen, wat ik moet leren, etcetera. Maar ‘impressed’ en gaat erg mooi worden!! Thanks sofar

  Dirk | Outdoor Loopbaancoach

 • SoPressed voorziet je van duidelijke adviezen, goede nazorg en opbouwende kritiek. Ook voor een computer dummy zoals ik, waren de coachingsessies zeer bruikbaar. Ik ben zeer goed op weg geholpen.

  Marina Nubia | Let your light Shine

 • SoPressed heeft voor mij een website gemaakt waarover ik nu al zeer tevreden ben. Binnen een korte tijd voorzag Fanny Veldmeijer mij van een op mijn wens gemaakte eerste opzet. Zij luistert naar mijn verwachtingen, kijkt naar mij als persoon en gaat daarmee aan de slag. Het is nu aan mij om met haar te gaan werken aan het personaliseren van de site. Het is fijn om gebruik te maken van de expertise van Fanny voor de ontwikkeling van mijn site zodat ik mijn talenten kan gaan benutten aan acties die mijn perspectief zijn.

  Monique Bijlard | SoMoo

 • JAAA, was een prachtige co create keukentafel workshop! Wat een energie kwam er vrij! Mooie stappen gezet! Dank voor de inspiratie en vasthoudendheid om door te gaan...!

  Wilma Hanskamp | Talent2Use

 • Ik heb al meerdere reacties gehad op de website (en dat ik eindelijk in Google verschijn) en al meerdere nieuwe cliënten!
  Ben er nog steeds erg blij mee.

  Marijke van der Heide | MaraMass praktijk voor holistische massage

 • Ik kreeg net een app van een vriendin die de website had bekeken. Haar reactie is als volgt:
  Jullie website "kijkt lekker", je klikt makkelijk overal doorheen, mooi professioneel !
  Dit compliment is voor jou!!!!!

  Carla en Ineke | Remember Thuis

JAAA, was een prachtige co create keukentafel workshop! Wat een energie kwam er vrij! Mooie stappen gezet! Dank voor de inspiratie en vasthoudendheid om door te gaan…!
Wilma Hanskamp, Talent2Use

SoPressed voorziet je van duidelijke adviezen, goede nazorg en opbouwende kritiek. Ook voor een computer dummy zoals ik, waren de coachingsessies zeer bruikbaar. Ik ben zeer goed op weg geholpen.
Marina Nubia, Let your light Shine

Veel gestelde vragen

Onze sjablonen zijn gebouwd op het zeer populaire Divi Page Builder-framework van Elegant Themes. Divi is aantoonbaar een van de meest flexibele WordPress-frameworks en heeft een groeiende community van supporters en gebruikers.

Basisinstallatie?

De meeste recepten beginnen met een teentje knoflook en een uitje.

Ons recept:
WordPress +Theme+ Childtheme+ Plugins, hierna eventueel een door jou gekozen demotemplate. Dat is de basis. We maken 1 hoofdmenu en als je wilt een footermenu, een sitemap, zijbalk, header en footer en de pagina’s die je hebt opgegeven, waaronder de contactpagina. Ook vinden wij dat een goede “about me” pagina niet mag ontbreken. Mét foto natuurlijk!

Wat kan SoPressed voor mij betekenen?

 • Jouw businessplan / diensten vormgeven in een nieuwe website
 • Oplossingen leveren voor optimaal gebruik van online modules
 • Je website restylen en optimaliseren
 • Jou trainen zodat je veel aan je site zelf kunt doen (bloggen, webshop, content, nieuwsbrief, media)
 • Je website voor zoekmachines optimaliseren
 • Je website up-to-date houden

Wanneer kies je een pakket starter/small?

Met onze vooraf gebouwde WordPress-sjablonen kunnen wij voor jou een prachtige website bouwen voor een zacht prijsje. Wij investeren flink in sjablonen, zodat voor elke klant een passende oplossing bestaat voor de website. Heel eerlijk gezegd: lang niet iedereen heeft een op maat gebouwde website nodig. Of als je net begint, heb je misschien gewoon nog niet in kaart wat je wel en niet nodig hebt. Dat je online te vinden bent en je diensten kunt aanbieden is soms urgenter dan hoe dat er precies uitziet. Bovendien doen onze sjablonen niet onder voor goed maatwerk, als het je smaak maar is!

En als ik straks toch meer wil?

Elke starter krijgt van ons een gegarandeerde en unieke inruil-garantie. Kies je over een poosje toch liever voor een duurder pakket, dan krijg je de complete aanschafprijs terug op de eindfactuur. Je ruilt je website dus gewoon in voor een Premium versie wanneer het jou uitkomt. Wij hergebruiken waar mogelijk de bestaande content en structuur.  Lekker duurzaam en vooral heel praktisch.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Wil je heel snel online én is 1 van de sjablonen van SoPressed al exact wat je bedoelt? Dan kunnen we jouw teksten en media in dit template zetten en ben je binnen een week online met de basis voor slechts € 499,–
Tip: Volg onze Small Group Training zo snel mogelijk, dan bouw je de site zelf nog verder uit.

Reken bij een beetje maatwerk op 4-8 weken, afhankelijk van wat er aan content klaar is.

Waarom SoPressed?

Ons doel is om websites te maken die aantrekkelijk zijn voor het oog en voor de gebruiker, eenvoudig te navigeren zijn én die gaan scoren op zoekmachines voor jouw relevante zoektermen in de regio. We hebben een uniek samenwerkingsproces met klanten en werken met ondernemers op basis van een wederzijdse klik en vertrouwen, wij zijn jouw sparringpartner en collega. Wij voorzien de website van jouw unieke branding, zorgen voor een online uitstraling die perfect aansluit bij de onderneming én de ondernemer(s) en laten jouw website 24/7 werken om jou te helpen je doelen te bereiken.

Uurtarief, reiskosten

Naast de All-in prijzen en onderhoudspakketten kunnen wij uiteraard ook basis van uurtje-factuurtje voor je werken.

Uurtarief webbouwen:
vooraf ingekocht: €49,60 ex BTW
achteraf betalen:  €56,35 ex BTW
Te voldoen middels onze bouwblokjes

Uurtarief Divi Virtual Assistent:
Iets lager dan dat van een webbouwer, wel net zo snel en ervaren in WordPress & Divi. Zie DiviDiva.nl

Reiskosten:

Binnen Nederland en België bedragen de reiskosten: €0,65 per kilometer, inclusief onze reistijd.
(kilometerberekening via ANWB routeplanner)