Big Deal

Small Budget?
Gebruiksvriendelijk
Mobielvriendelijk
Oog voor conversie

Bespaar tijd

Een maatwerk website duurt 4-8 weken om te bouwen. Met onze sjabloonpakketten is het ontwerp, optimalisatie voor mobiel en de ontwikkeling van functies al gedaan, zodat jij je website snel kunt gebruiken.

Bespaar geld

Een maatwerk website inclusief diverse functies begint bij ongeveer € 2500 (ex BTW) en gaat in kosten rap verder omhoog afhankelijk van het aantal extra functies en maatwerk design.
Heel eerlijk? Niet iedereen heeft maatwerk nodig. En wij hebben oogstrelende en verfrissende layouts in vele smaken. Onze pakketdeals starten bij  €499 (ex BTW). Is dat ook nog boven je budget? Dan kan je altijd nog zelf aan de slag, boek een small groep training of een privétraining Divi en leer hoe je het zelf kan.

Grootse Plannen! Klein Budget?

Geen enkele site is hetzelfde. Zeker niet qua tijd, kosten en budget. Toch durven we jou een prijsgarantie te geven zodat jij wel weet waar je aan toe bent.
Wat zit erin en wat niet? Hieronder de meest voorkomende projecten, met onze All-in prijs erbij (excl. BTW). Ben je starter en twijfel je nog? Check onze inruilgarantie.
Daarnaast mag je in termijnen betalen als we dit vooraf afspreken.

All in: Dat is niet oneindig

Wie wil dat nou niet, een All-in tarief zodat je weet waar je aan toe bent?
Maar zoals elke website erg veel verschilt van elke andere website is het erg lastig om hiervoor vooraf prijzen vast te leggen.
Ook de wijze waarop de inhoud wordt aangeleverd en het tempo waarin dit gebeurt verschilt bij elke klant.

Omdat wij toch nog graag All-in aanbieden heb je de keuze uit 3 vormen:

All-in met definitieve prijs, gegarandeerd niet hoger dan in offerte  gemeld:

Wil je 100% zekerheid, dat kan. Dan willen wij dat ook.
Een vast All-in tarief geven wij als we compleet in kaart hebben hoe groot de website moet worden en wat erop komt te staan. Voordat we de offerte uitbrengen ontvangen (bij voorkeur in Dropbox of 1 E-mail met bijlagen):

 • Je logo, 2 lettertypen, overzicht huiskleuren (hexcode)
 • Een document of folder met daarin alle teksten
 • Een site-map opzet met daarop alle te bouwen pagina’s (titels) en menustructuur.
 • Hoeveel formulieren + teksten en bedankpagina’s die daarbij horen.
 • Een map met de afbeeldingen die je op je website geplaatst wilt hebben (volg vooraf onze instructie over grootte en bestandnamen).
 • Bij blog: je 1e blog en een overzicht aan te maken categorieën
 • Bij webshop, 2 complete producten + aan te maken categorieën

Veel werk? Valt wel mee… Uiteindelijk is dit wat we toch nodig zullen hebben. We helpen je op weg met een checklist. Voordeel van deze methode is dat we bij akkoord op de offerte razendsnel kunnen bouwen omdat we niet meer op jou hoeven te wachten 😉

All-in conform template.
Misschien heb je via onze inspiratie-link al een mooi template gezien waarvan je dezelfde stijl (maar dan in jouw kleur en lettertype) wilt doorvoeren en je weet ook al hoeveel pagina’s het moeten worden.
Of het is een restyling van je huidige website naar een template dat je bij ons hebt gezien dat gevuld mag worden met bestaande content die je zelf later gaat aanpassen qua inhoud. Ook dan kunnen we een goede en vaste All-in inschatting maken vooraf.

All-in met maximale bouwtijd, aan te vullen met bouwblokjes of VA service.
Je hebt vooraf nog lang niet alles compleet, maar wilt wel dat wij al beginnen met bouwen. Je hebt de huisstijl nog niet rond. Of je herziet tussendoor de structuur en/of teksten. Je bedenkt leuke extra opties die er bij gemaakt kunnen worden.  Of wij kunnen een tijd niet verder zonder jouw input maar moeten wel jouw aanbouw website onderhouden en updaten.
Kortom, doordat vooraf door jou niet geheel duidelijk kan worden gemaakt hoeveel en hoe lang we aan je project gaan werken, kunnen wij geen All in prijs geven maar wel een indicatie hoeveel jouw wensen op dat moment  ongeveer zullen kosten. In dat geval spreken we een projectprijs af gebaseerd op de in te schatten hoeveeheid werk op de datum van offerte. Hieraan wordt een maximaal aantal uren gekoppeld.
Jij krijgt van ons een seintje als we halverwege deze uren zijn en nog een keer op 75% van de te besteden tijd.  Zo kun je tijdens het traject toch zelf de kosten bewaken.

Onderhoud en updates tijdens de bouwperiode
Onderhoud, backups  en updates zijn voor onze rekening tot aan de overeengekomen streefdatum. Hierna gaat een SoCherish pakket in van €50 ex BTW per maand tot aan oplevering. Na oplevering kun je eventueel kiezen voor een ander pakket.

Enthousiaste Begeleiding

JAAA, was een prachtige co create keukentafel workshop! Wat een energie kwam er vrij! Mooie stappen gezet! Dank voor de inspiratie en vasthoudendheid om door te gaan…!
Wilma Hanskamp, Talent2Use

SoPressed voorziet je van duidelijke adviezen, goede nazorg en opbouwende kritiek. Ook voor een computer dummy zoals ik, waren de coachingsessies zeer bruikbaar. Ik ben zeer goed op weg geholpen.
Marina Nubia, Let your light Shine

Veel gestelde vragen

Onze sjablonen zijn gebouwd op het zeer populaire Divi Page Builder-framework van Elegant Themes. Divi is aantoonbaar een van de meest flexibele WordPress-frameworks en heeft een groeiende community van supporters en gebruikers.

Basisinstallatie?

De meeste recepten beginnen met een teentje knoflook en een uitje.

Ons recept:
WordPress +Theme+ Childtheme+ Plugins, hierna het door jou gekozen demotemplate. Dat is de basis. We maken 1 hoofdmenu en als je wilt een footermenu, een sitemap, zijbalk, header en footer en de pagina’s die je hebt opgegeven, waaronder de contactpagina. Ook vinden wij dat een goede “about me” pagina niet mag ontbreken. Mét foto natuurlijk!

Wat kan SoPressed voor mij betekenen?

 • Jouw businessplan / diensten vormgeven in een nieuwe website
 • Oplossingen leveren voor optimaal gebruik van online modules
 • Je website restylen en optimaliseren
 • Jou trainen zodat je veel aan je site zelf kunt doen (bloggen, webshop, content, nieuwsbrief, media)
 • Je website voor zoekmachines optimaliseren
 • Je website up-to-date houden

Wanneer kies je een pakket starter/small?

Met onze vooraf gebouwde WordPress-sjablonen kunnen wij voor jou een prachtige website bouwen voor een zacht prijsje. Wij investeren flink in sjablonen, zodat voor elke klant een passende oplossing bestaat voor de website. Heel eerlijk gezegd: lang niet iedereen heeft een op maat gebouwde website nodig. Of als je net begint, heb je misschien gewoon nog niet in kaart wat je wel en niet nodig hebt. Dat je online te vinden bent en je diensten kunt aanbieden is soms urgenter dan hoe dat er precies uitziet. Bovendien doen onze sjablonen niet onder voor goed maatwerk, als het je smaak maar is!

En als ik straks toch meer wil?

Elke starter krijgt van ons een gegarandeerde en unieke inruil-garantie. Kies je over een poosje toch liever voor een duurder pakket, dan krijg je de complete aanschafprijs terug op de eindfactuur. Je ruilt je website dus gewoon in voor een Premium versie wanneer het jou uitkomt. Wij hergebruiken waar mogelijk de bestaande content en structuur.  Lekker duurzaam en vooral heel praktisch.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Wil je heel snel online én is 1 van de sjablonen van SoPressed al exact wat je bedoelt? Dan kunnen we jouw teksten en media in dit template zetten en ben je binnen een week online met de basis voor slechts € 499,–
Tip: Volg onze Small Group Training zo snel mogelijk, dan bouw je de site zelf nog verder uit.

Reken bij een beetje maatwerk op 4-8 weken, afhankelijk van wat er aan content klaar is.

Waarom SoPressed?

Ons doel is om websites te maken die aantrekkelijk zijn voor het oog en voor de gebruiker, eenvoudig te navigeren zijn én die gaan scoren op zoekmachines voor jouw relevante zoektermen in de regio. We hebben een uniek samenwerkingsproces met klanten en werken met ondernemers op basis van een wederzijdse klik en vertrouwen, wij zijn jouw sparringpartner en collega. Wij voorzien de website van jouw unieke branding, zorgen voor een online uitstraling die perfect aansluit bij de onderneming én de ondernemer(s) en laten jouw website 24/7 werken om jou te helpen je doelen te bereiken.

Uurtarief, reiskosten

Naast de All-in prijzen en onderhoudspakketten kunnen wij uiteraard ook basis van uurtje-factuurtje voor je werken.

Uurtarief webbouwen:
vooraf ingekocht: €49,60 ex BTW
achteraf betalen:  €56,35 ex BTW
Te voldoen middels onze bouwblokjes

Uurtarief Divi Virtual Assistent:
Iets lager dan dat van een webbouwer, wel net zo snel en ervaren in WordPress & Divi. Zie DiviDiva.nl

Reiskosten:

Binnen Nederland en België bedragen de reiskosten: €0,65 per kilometer, inclusief onze reistijd.
(kilometerberekening via ANWB routeplanner)