Snelle en veilige hosting van SoPressed

door | SEO, WordPress

Volledig beheer over de hosting van al jullie websites is bij SoPressed mogelijk, zo kunnen we een compleet pakket aanbieden waarbij je maar 1 aanspreekpunt hebt.

Wij maken websites altijd op onze eigen hostingomgeving.
Meerdere keren is me overkomen dat hosting elders loopt, er problemen kunnen zijn met de snelheid, en soms nog iets ernstiger, een oudere PHP versie op hun server waar het ultrahippe WordPress theme in combinatie met een plugin compleet vastliep. Op onze hosting worden dagelijks back-ups gemaakt en deze worden minimaal 7 dagen bewaard. Heb je zelf zitten knoeien? Geen probleem, dat doe ik ook geregeld. Dat noem ik intensief leren. Nu extra zekerheid want wat er ook misgaat, als jij binnen 7 dagen een seintje geeft komt je BackUp spoedig terug. Maximale zekerheid dus.

Wie erg gehecht is aan snelheid* en zijn/haar site te langzaam vindt, laat je verrassen!

*Snelheid hangt van veel meer factoren af. Je kunt je site zelf al een stuk optimaliseren door ten eerste goed op je afbeeldingen te letten. En bv regelmatig de database op te schonen. 

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Automatisch antwoord instellen voor je E-mail (Out of Office)

Hoe werkt de  “Out of Office” : een automatisch antwoord instellen voor je E-mail?

Mailinglist en de AVG

Gebruik je een mailinglist?  Zorg dan dat je een heel duidelijke optin gebruikt die aan alle voorwaarden voldoet. Wij gebruiken MailChimp.

Re-Optin | Wel of niet opnieuw laten inschrijven voor je mailinglist?

Ik stuur geen Re-optins. Onze mailinglist wordt alleen gebruikt voor informatie aan klanten en/of aan lezers en verstrekt informatie waar men zelf om heeft gevraagd, of die nodig is bij de diensten die we verlenen. De lijst wordt niet gebruikt voor reclame.

Privacyverklaring en de AVG

De AVG heeft voor iedereen consequenties. Vooral als je een website hebt en hierop persoonsgegevens verzamelt. Een simpel contactformulier bijvoorbeeld.

Cookies op je website?

SoPressed gebruikt Cookies. In theorie om ooit hiermee te gaan optimaliseren. In de praktijk: nog nooit tijd voor gehad. En jij?

E-mail instellenMicrosoft Outlook 2016

Hoe stel ik mijn e-mail in in Microsoft Outlook 2016 Uit de veel gestelde vragen: Een e-mail instellen in Outlook is gelukkig niet zo moeilijk. Hou als je dit gaat doen het volgende bij de hand: Je domeinnaam Je e-mailadres Je e-mail wachtwoord Mailserver: als je...

SEO – pas op voor een tegenovergesteld effect bij vreemde bureaus

Pas op dat je niet op de verkeerde websites wordt gelinkt
Telefoontje gehad of een E-mail?
Iemand die jou snel hoog in Google krijgt?
Met een toverstafje en tegen betaling?

Wil je liever bij (en mét) ons aan je website werken?

Ben je er klaar mee om op zolder of in de woonkamer met alle afleiding om je heen je website bij te werken?
Stel je het bloggen steeds weer uit?

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach