Facebook FAN Fabrieken

door

Gewoon omdat het kan! Even mijn mening over al diezelfde landingspagina’s, webinars en klantenmagneten.

BLEEEEEEEEEEEH. Ik ben er zo klaar mee. Je opent je Facebook en alweer die gelikte Ad van degene die slapend rijk is geworden van zijn geblaat op Facebook. Dat rijk worden gun ik de pioniers helemaal! Die hebben dat maar mooi bedacht.
Maar toen was het nog iets dat opviel. Inmiddels is het trucje zo vaak overgenomen dat het bijna sneu is om weer zo’n wervende one-liner voorbij te zien komen.

Ik geloof er niet meer in. Jij?

Waar ik wel in geloof? Dat jij op jouw website heel goed laat zien wie jij bent, wat je doet en ook voor wie je dat doet. Heb je nieuwe klanten nodig? Zorg dat ze jou vinden op relevantie. Jij doet wat zij zoeken, je bent in de buurt en jouw aanpak spreekt ze aan.

Deel gerust af en toe een blog. Schrijf over jouw vak. Geef ftips. Maar blog niet omdat het toevallig vandaag op je contentkalender staat… Snel een nieuwe lead online? Een betaalde advertentie in je doelgroep… als je op Social Media actief bent, prima, ook daar. Probeer een gerichte AdWords campagne. Maar bovenal: heb geduld.

Geef je expertise eens weg aan een goed doel of een startende ondernemer in je netwerk. Mond-op-mond & Human-2-Human werkt nog altijd het best. Ga bij een forum. Help anderen. Dat zal je meer opleveren dan wachten tot Faceboekers zomaar fan van je worden, omdat jij ook die handleiding van een of andere internetgoeroe hebt uitgespit. Kuddes volgers, je herkent het van ver.
Wees geen schaap. Wees Jezelf.

Doe wat bij JOU past.

Ben je geen Social Media mens? Prachtig. Dan ben je anno 2016 al bijzonder.
Vind jouw manier. Die is er! 100%. Mijn passie is jouw passie zichtbaar te maken. Win-Win

En als je wilt uitvinden hoe jij zichtbaar wordt op de juiste plek EN op een manier die bij je past, bel of mail dan. Ik help jou graag!

Fanny handtekening informeel

TTL Time to live

Verklaring technische termen voor de liefhebber Elk DNS-record heeft een TTL. TTL staat voor Time To Live. Heel simpel gezegd betekent dit hoe lang een DNS-record onthouden moet worden. Je kunt de TTL aanpassen met deze handleiding. DNS is het systeem dat domeinnamen...

Server upgrade mei 2019

Zoals aangekondigd in de mailing aan alle klanten van SoPressed wordt je cPanel hosting account op 21 mei 2019 overgezet naar een andere, nieuwere server. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de nieuwste mogelijkheden en je website nog wat sneller zal worden. NVMe,...

Checklist live zetten

Voor al onze Members: of je nu zelf je site maakt of dat wij het (deels) voor je doen: er zijn heel wat puntjes die je beter even naloopt. Onze checklist is continue in beweging en een heel fijn hulpmiddel om meteen goed van start te gaan met je nieuwe /vernieuwde Website!

You are unauthorized to view this page.

Waarom je beter geen Weebly Wix Webs of Jimdo kiest

Been there! Done That... Eerlijk is eerlijk: ik ben ook ooit begonnen met zoiets... Wix. De vroegere HTML sites die ik heb gemaakt tel ik even niet mee. Dat was namelijk in de vorige eeuw. Ben je destijds net als ik in de valkuil van de DIY pakketjes getrapt, niets om...

Voorkeurdomein instellen in Google Search Console

Een voorkeursdomein opgeven: Open de homepage van Search Console en klik op de gewenste site. Klik op het tandwielpictogram  en klik op Site-instellingen. Selecteer de gewenste optie in het gedeelte Voorkeursdomein. Zie je de optie niet? Open dan de oude versie van...

Over naar SSL – Google Search Console en Analytics aanpassen

Uitleg voor het instellen van Google producten na de overstap SSL. SoCherish pakket? Dan regelen wij dit voor je.

SEO – overgangswoorden

Google herkent overgangswoorden. Doe er je voordeel mee. Schrijf zoals je zelf graag een goed artikel zou lezen. En verwerk er ook overgangswoorden in: A aan de andere kant aan de ene kant aangenomen dat aangezien al met al alleen als als (gevolg (van)) als laatste...

Dropbox

Wissel eenvoudig bestanden (foto’s, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten.

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach