Facebook FAN Fabrieken

door | Blog, SoFanny

Gewoon omdat het kan! Even mijn mening over al diezelfde landingspagina’s, webinars en klantenmagneten.

BLEEEEEEEEEEEH. Ik ben er zo klaar mee. Je opent je Facebook en alweer die gelikte Ad van degene die slapend rijk is geworden van zijn geblaat op Facebook. Dat rijk worden gun ik de pioniers helemaal! Die hebben dat maar mooi bedacht.
Maar toen was het nog iets dat opviel. Inmiddels is het trucje zo vaak overgenomen dat het bijna sneu is om weer zo’n wervende one-liner voorbij te zien komen.

Ik geloof er niet meer in. Jij?

Waar ik wel in geloof? Dat jij op jouw website heel goed laat zien wie jij bent, wat je doet en ook voor wie je dat doet. Heb je nieuwe klanten nodig? Zorg dat ze jou vinden op relevantie. Jij doet wat zij zoeken, je bent in de buurt en jouw aanpak spreekt ze aan.

Deel gerust af en toe een blog. Schrijf over jouw vak. Geef ftips. Maar blog niet omdat het toevallig vandaag op je contentkalender staat… Snel een nieuwe lead online? Een betaalde advertentie in je doelgroep… als je op Social Media actief bent, prima, ook daar. Probeer een gerichte AdWords campagne. Maar bovenal: heb geduld.

Geef je expertise eens weg aan een goed doel of een startende ondernemer in je netwerk. Mond-op-mond & Human-2-Human werkt nog altijd het best. Ga bij een forum. Help anderen. Dat zal je meer opleveren dan wachten tot Faceboekers zomaar fan van je worden, omdat jij ook die handleiding van een of andere internetgoeroe hebt uitgespit. Kuddes volgers, je herkent het van ver.
Wees geen schaap. Wees Jezelf.

Doe wat bij JOU past.

Ben je geen Social Media mens? Prachtig. Dan ben je anno 2016 al bijzonder.
Vind jouw manier. Die is er! 100%. Mijn passie is jouw passie zichtbaar te maken. Win-Win

En als je wilt uitvinden hoe jij zichtbaar wordt op de juiste plek EN op een manier die bij je past, bel of mail dan. Ik help jou graag!

Fanny handtekening informeel

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Automatisch antwoord instellen voor je E-mail (Out of Office)

Hoe werkt de  “Out of Office” : een automatisch antwoord instellen voor je E-mail?

Mailinglist en de AVG

Gebruik je een mailinglist?  Zorg dan dat je een heel duidelijke optin gebruikt die aan alle voorwaarden voldoet. Wij gebruiken MailChimp.

Re-Optin | Wel of niet opnieuw laten inschrijven voor je mailinglist?

Ik stuur geen Re-optins. Onze mailinglist wordt alleen gebruikt voor informatie aan klanten en/of aan lezers en verstrekt informatie waar men zelf om heeft gevraagd, of die nodig is bij de diensten die we verlenen. De lijst wordt niet gebruikt voor reclame.

Privacyverklaring en de AVG

De AVG heeft voor iedereen consequenties. Vooral als je een website hebt en hierop persoonsgegevens verzamelt. Een simpel contactformulier bijvoorbeeld.

Cookies op je website?

SoPressed gebruikt Cookies. In theorie om ooit hiermee te gaan optimaliseren. In de praktijk: nog nooit tijd voor gehad. En jij?

E-mail instellenMicrosoft Outlook 2016

Hoe stel ik mijn e-mail in in Microsoft Outlook 2016 Uit de veel gestelde vragen: Een e-mail instellen in Outlook is gelukkig niet zo moeilijk. Hou als je dit gaat doen het volgende bij de hand: Je domeinnaam Je e-mailadres Je e-mail wachtwoord Mailserver: als je...

SEO – pas op voor een tegenovergesteld effect bij vreemde bureaus

Pas op dat je niet op de verkeerde websites wordt gelinkt
Telefoontje gehad of een E-mail?
Iemand die jou snel hoog in Google krijgt?
Met een toverstafje en tegen betaling?

Wil je liever bij (en mét) ons aan je website werken?

Ben je er klaar mee om op zolder of in de woonkamer met alle afleiding om je heen je website bij te werken?
Stel je het bloggen steeds weer uit?

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach