fbpx

Webdesign Summit

Als webdesigners lopen we allemaal tegen dezelfde dingen aan. We kennen allemaal de zoektocht naar je ideale klanten. Eerst moet je weten wie het zijn en dan komt de grote vraag om de hoek zetten: “Maar waar vindt ik die dan?”. 

En dan die feedbackrondes. Die soms eindeloos kunnen voortduren en waarbij sommige klanten maar over je grenzen heen blijven gaan. Hoe kan je daar nou het beste mee omgaan? 

En waar vind je die lievelingsklanten? Hoe zorg je voor een constante stroom aan leuke klanten. 

De Webdesign Summit is een Gratis online 3 daags event, speciaal voor webdesigners, dat antwoord geeft op deze - en nog heel veel andere vragen. Een online event om je te inspireren, motiveren & leren hoe je een succesvolle webdesign business opbouwt – met een wachtlijst aan ideale klanten.

Tijdens dit gratis online webdesign event vieren we waar je staat ?, confronteren we je met de aspecten waarop je nog kunt bijleren ? en inspireren we elkaar met grote en kleine dromen ?.

De Webdesign Summit gaat niet over in je kracht gaan staan of je  succes leren manifesteren. We gaan over tot actie!

✨ 3 dagen

✨ 20+ sprekers

✨ Speciaal samengesteld voor (web)designers. Want aan algemeen advies heb je helemaal niks als je vooruit wilt met je bedrijf. Dit GRATIS event is speciaal ontworpen voor JOU!

Gedurende 3 dagen leer je van 20+ sprekers van over de hele wereld. Alles van het vragen van goede prijzen, zichtbaar zijn op socials tot het strak regelen van je processen en je admin.

En een kaartje? Is gratis en regel je hier.