Who the F… is Meta?

door | Blog, WordPress

Meta… Als jij geen Meta heet, waarom staat ze dan prominent op je WordPress site?

Zodra je een standaard WordPress thema gebruikt krijg je er ook een paar standaard weggooiertjes bij. Hello World en Hello Dolly worden meestal wel opgemerkt en verbannen. Maar Meta is iets hardnekkiger. Ik zie haar geregeld verschijnen op sites die al lang live staan.  Ze staat in een zijbalk zonder dat de bezoeker, of zelfs de eigenaar van de website zelf, er iets aan heeft. Als je geen forum op je site hebt, waarom zou je dan een vakje “inloggen” tonen?

Meta-omschrijving: dat is de enige Meta die je wat mij betreft op je website hoeft uit te nodigen, zelfs beter mag leren kennen en netjes invullen. Dan ziet je Snippet in Google er beter uit en weet iemand hopelijk waar de bewuste pagina over gaat.

Wat doen we met Meta? Haal haar uit je zijbalk, zonde van de ruimte. Het ziet bovendien eruit of je site nog lang niet klaar is. Net als dat je nog een “Hello World” of zelfs de reactie van Mr WordPress erop hebt staan.

Just saying…

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach

Over Fanny

Ken je de kreet? Als je gaat doen wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Wij maken lange dagen maar nog altijd met veel plezier. Fantastisch om te zien hoe de leukste klanten met perfect passende websites online zichtbaar worden.