Oeps!

door | Blog

Ik moet jullie iets bekennen! Als trouw Google en Gmail-fan van het eerste uur bleek ik onlangs ineens iets té verknocht aan Google. Zelf had ik meer een flitsscheiding in gedachten, Grote Reus Google dacht daar anders over.

Wat was er aan de hand? Nooit problemen met Gmail, nooit gehad ook. Regelmatig tip ik anderen hoe handig het is. En toen lonkte daar Google Suites. In no time alles gekoppeld en het leek fantastisch te werken. Het zal aan mij liggen, hoe handig ik Gmail vind, zo omslachtig bleek Suite bij ons in de praktijk. Na een half jaar besloot ik om als goede vrienden uit elkaar te gaan. In 1 weekend alles omzetten en snel Back in Control met mijn eigen DNS!

De details bespaar ik je graag, liever zou ik willen dat niemand dit wist… maar Anne en ik hebben in juni toch wel een paar mailtjes gemist.
Dus heb je ons rond de 2e week juni iets gemaild en nog (steeds) geen antwoord gehad, stop met wachten en stuur je mail dan gerust nog een keer!

Note to self: Wanneer iets prima werkt, en er geen update nodig is, hoef je daar niets aan te veranderen…

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach

Over Fanny

Ken je de kreet? Als je gaat doen wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken. Wij maken lange dagen maar nog altijd met veel plezier. Fantastisch om te zien hoe de leukste klanten met perfect passende websites online zichtbaar worden.