Recensies vragen?

door

Tevreden? Vertel verder! Vraag zelf ook om referenties

Zet jezelf en je bedrijf op de kaart – dit helpt jouw website ook om beter gevonden te worden.

Google “SoPressed” of  je eigen bedrijf maar eens. Heb je je wel eens afgevraagd waarom de één wel en de ander niet uitgebreid door Google of Safari wordt getoond?
Dit kun je zelf beheren. Of je laat mij dat doen 😉

Hoe doe je dat?

Voor Safari (Apple) zodat je vertoond wordt op Ipads, Iphones en Macs (gratis) wanneer mensen zoeken. Belangrijk is het hebben van een Apple ID. Heb je geen Apple ID, vraag het dan iemand die je vertrouwt. (Hint)

Ga naar https://mapsconnect.apple.com/ en volg de instructies.Apple belt je dan met een code op het bedrijfsnummer (dat kan ook je 06 zijn).
Na beoordeling wordt je bedrijf opgenomen in de kaarten. Met routebeschrijving en al.

Voor Google: Zorg dat je opvalt in de zoekresultaten, lokaal en op mobieltjes. Gratis! Ga naar https://business.google.com/ en voeg je bedrijf toe (als het er nog niet staat) Google zal een postkaart naar je bedrijfsadres sturen ter verificatie. Na het invoeren van de code wordt je met een veel uitgebreidere kaart rechts getoond, inclusief openingstijden, foto, en Bel-nu knop.

Wil je dit zelf ook maar geen zin om dat allemaal te gaan regelen?
Prima, machtig mij dan en ik maak beide profielen aan en houd ze bij.
Eenmalig €35,–

Ben ik brutaal genoeg? YES! Ik vraag gewoon of je mij ook een recensie wilt geven. Alleen als je tevreden bent natuurlijk!
Dat kan op verschillende plekken: Via Facebook – Google – of als je op Linkedin zit, met een echte aanbeveling!

Mijn dank is groot, laat je even weten of het is gelukt met je eigen vermeldingen op de kaart?

TTL Time to live

Verklaring technische termen voor de liefhebber Elk DNS-record heeft een TTL. TTL staat voor Time To Live. Heel simpel gezegd betekent dit hoe lang een DNS-record onthouden moet worden. Je kunt de TTL aanpassen met deze handleiding. DNS is het systeem dat domeinnamen...

Server upgrade mei 2019

Zoals aangekondigd in de mailing aan alle klanten van SoPressed wordt je cPanel hosting account op 21 mei 2019 overgezet naar een andere, nieuwere server. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de nieuwste mogelijkheden en je website nog wat sneller zal worden. NVMe,...

Checklist live zetten

Voor al onze Members: of je nu zelf je site maakt of dat wij het (deels) voor je doen: er zijn heel wat puntjes die je beter even naloopt. Onze checklist is continue in beweging en een heel fijn hulpmiddel om meteen goed van start te gaan met je nieuwe /vernieuwde Website!

You are unauthorized to view this page.

Waarom je beter geen Weebly Wix Webs of Jimdo kiest

Been there! Done That... Eerlijk is eerlijk: ik ben ook ooit begonnen met zoiets... Wix. De vroegere HTML sites die ik heb gemaakt tel ik even niet mee. Dat was namelijk in de vorige eeuw. Ben je destijds net als ik in de valkuil van de DIY pakketjes getrapt, niets om...

Voorkeurdomein instellen in Google Search Console

Een voorkeursdomein opgeven: Open de homepage van Search Console en klik op de gewenste site. Klik op het tandwielpictogram  en klik op Site-instellingen. Selecteer de gewenste optie in het gedeelte Voorkeursdomein. Zie je de optie niet? Open dan de oude versie van...

Over naar SSL – Google Search Console en Analytics aanpassen

Uitleg voor het instellen van Google producten na de overstap SSL. SoCherish pakket? Dan regelen wij dit voor je.

SEO – overgangswoorden

Google herkent overgangswoorden. Doe er je voordeel mee. Schrijf zoals je zelf graag een goed artikel zou lezen. En verwerk er ook overgangswoorden in: A aan de andere kant aan de ene kant aangenomen dat aangezien al met al alleen als als (gevolg (van)) als laatste...

Dropbox

Wissel eenvoudig bestanden (foto’s, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten.

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach