WordPress & SEO SuccesStory

door | Blog, SEO

Impressed…

De sleutel kregen ze in maart. Knalhard verbouwd. Geopend mei 2016.
Intussen werkte SoPressed alvast aan online zichtbaarheid en volgden Norbert & Esther netjes de (meeste) tips op. Het resultaat: Impressed!
Een prachtig BnB op Texel, hun droom komt uit. Enthousiaste tevreden gasten en heel hoge beoordelingen op de belangrijkste websites.

Voor SoPressed is de online zichtbaarheid van BnB De Moerbei een uitstekend voorbeeld om te laten zien hoe je zonder marketingkosten, zonder SEO Bureau, zonder Google Adwords en zonder trucjes snel hoog in google kunt komen.
Well Done. Kijk gerust of er nog een kamer vrij is! Ik gaf ze ook een dikverdiende 10.

Wil jij ook hoog in google komen? Neem dan vooral niets aan van de mensen die je “koud” benaderen hiervoor. En ook niet van mensen die je een bepaalde positie beloven. Maak een plan, zorg dat je weet wat jou uniek maakt, laat mij je Premium WordPress site maken of doe het zelf na een 1-op-1 training, neem eventueel ook het online zichtbaar coaching pakket en sta straks versteld van de opties die er zeker voor kleinere lokale ondernemingen zijn.

Als je wist dat “ranken” op een keyword in het toerisme op Texel 1 van de pittiger uitdagingen is, dan snap je dat het voor jouw website ook kan lukken!
SoPressed is met name  gespecialiseerd in het (online) zichtbaar maken van lokale écht zelfstandige ondernemers, coaches & trainers, kleinschalige recreatieobjecten en non-profits.

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Automatisch antwoord instellen voor je E-mail (Out of Office)

Hoe werkt de  “Out of Office” : een automatisch antwoord instellen voor je E-mail?

Mailinglist en de AVG

Gebruik je een mailinglist?  Zorg dan dat je een heel duidelijke optin gebruikt die aan alle voorwaarden voldoet. Wij gebruiken MailChimp.

Re-Optin | Wel of niet opnieuw laten inschrijven voor je mailinglist?

Ik stuur geen Re-optins. Onze mailinglist wordt alleen gebruikt voor informatie aan klanten en/of aan lezers en verstrekt informatie waar men zelf om heeft gevraagd, of die nodig is bij de diensten die we verlenen. De lijst wordt niet gebruikt voor reclame.

Privacyverklaring en de AVG

De AVG heeft voor iedereen consequenties. Vooral als je een website hebt en hierop persoonsgegevens verzamelt. Een simpel contactformulier bijvoorbeeld.

Cookies op je website?

SoPressed gebruikt Cookies. In theorie om ooit hiermee te gaan optimaliseren. In de praktijk: nog nooit tijd voor gehad. En jij?

E-mail instellenMicrosoft Outlook 2016

Hoe stel ik mijn e-mail in in Microsoft Outlook 2016 Uit de veel gestelde vragen: Een e-mail instellen in Outlook is gelukkig niet zo moeilijk. Hou als je dit gaat doen het volgende bij de hand: Je domeinnaam Je e-mailadres Je e-mail wachtwoord Mailserver: als je...

SEO – pas op voor een tegenovergesteld effect bij vreemde bureaus

Pas op dat je niet op de verkeerde websites wordt gelinkt
Telefoontje gehad of een E-mail?
Iemand die jou snel hoog in Google krijgt?
Met een toverstafje en tegen betaling?

Wil je liever bij (en mét) ons aan je website werken?

Ben je er klaar mee om op zolder of in de woonkamer met alle afleiding om je heen je website bij te werken?
Stel je het bloggen steeds weer uit?

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach