WordPress & SEO SuccesStory

door

Impressed…

De sleutel kregen ze in maart. Knalhard verbouwd. Geopend mei 2016.
Intussen werkte SoPressed alvast aan online zichtbaarheid en volgden Norbert & Esther netjes de (meeste) tips op. Het resultaat: Impressed!
Een prachtig BnB op Texel, hun droom komt uit. Enthousiaste tevreden gasten en heel hoge beoordelingen op de belangrijkste websites.

Voor SoPressed is de online zichtbaarheid van BnB De Moerbei een uitstekend voorbeeld om te laten zien hoe je zonder marketingkosten, zonder SEO Bureau, zonder Google Adwords en zonder trucjes snel hoog in google kunt komen.
Well Done. Kijk gerust of er nog een kamer vrij is! Ik gaf ze ook een dikverdiende 10.

Wil jij ook hoog in google komen? Neem dan vooral niets aan van de mensen die je “koud” benaderen hiervoor. En ook niet van mensen die je een bepaalde positie beloven. Maak een plan, zorg dat je weet wat jou uniek maakt, laat mij je Premium WordPress site maken of doe het zelf na een 1-op-1 training, neem eventueel ook het online zichtbaar coaching pakket en sta straks versteld van de opties die er zeker voor kleinere lokale ondernemingen zijn.

Als je wist dat “ranken” op een keyword in het toerisme op Texel 1 van de pittiger uitdagingen is, dan snap je dat het voor jouw website ook kan lukken!
SoPressed is met name  gespecialiseerd in het (online) zichtbaar maken van lokale écht zelfstandige ondernemers, coaches & trainers, kleinschalige recreatieobjecten en non-profits.

TTL Time to live

Verklaring technische termen voor de liefhebber Elk DNS-record heeft een TTL. TTL staat voor Time To Live. Heel simpel gezegd betekent dit hoe lang een DNS-record onthouden moet worden. Je kunt de TTL aanpassen met deze handleiding. DNS is het systeem dat domeinnamen...

Server upgrade mei 2019

Zoals aangekondigd in de mailing aan alle klanten van SoPressed wordt je cPanel hosting account op 21 mei 2019 overgezet naar een andere, nieuwere server. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de nieuwste mogelijkheden en je website nog wat sneller zal worden. NVMe,...

Checklist live zetten

Voor al onze Members: of je nu zelf je site maakt of dat wij het (deels) voor je doen: er zijn heel wat puntjes die je beter even naloopt. Onze checklist is continue in beweging en een heel fijn hulpmiddel om meteen goed van start te gaan met je nieuwe /vernieuwde Website!

You are unauthorized to view this page.

Waarom je beter geen Weebly Wix Webs of Jimdo kiest

Been there! Done That... Eerlijk is eerlijk: ik ben ook ooit begonnen met zoiets... Wix. De vroegere HTML sites die ik heb gemaakt tel ik even niet mee. Dat was namelijk in de vorige eeuw. Ben je destijds net als ik in de valkuil van de DIY pakketjes getrapt, niets om...

Voorkeurdomein instellen in Google Search Console

Een voorkeursdomein opgeven: Open de homepage van Search Console en klik op de gewenste site. Klik op het tandwielpictogram  en klik op Site-instellingen. Selecteer de gewenste optie in het gedeelte Voorkeursdomein. Zie je de optie niet? Open dan de oude versie van...

Over naar SSL – Google Search Console en Analytics aanpassen

Uitleg voor het instellen van Google producten na de overstap SSL. SoCherish pakket? Dan regelen wij dit voor je.

SEO – overgangswoorden

Google herkent overgangswoorden. Doe er je voordeel mee. Schrijf zoals je zelf graag een goed artikel zou lezen. En verwerk er ook overgangswoorden in: A aan de andere kant aan de ene kant aangenomen dat aangezien al met al alleen als als (gevolg (van)) als laatste...

Dropbox

Wissel eenvoudig bestanden (foto’s, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten.

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach