Wachtlijst

door | Blog

Wachtlijst.

De ultieme marketingtip voor snelle jongens. Ik ben geen snelle jongen, maar een dame van zekere leeftijd. Sinds 2016 wél eentje met een wachtlijst.
Daar ben ik stiekem best een beetje trots op…

Wat betekent dit voor nieuwe klanten? 
Dat je afhankelijk van de nu lopende projecten mogelijk een paar weken geduld wordt gevraagd. De moeite meer dan waard, want Inmiddels wordt écht wel een bak meerwaarde meegeleverd.
Inmiddels is het team uitgebreid en de wachttijd hierdoor niet langer dan ca 8 weken. Omdat content van klanten ook wel eens op zich laat wachten, komt het regelmatig voor dat we tussendoor al voor jou kunnen beginnen. We nemen dan direct contact met je op.

Wachtlijst: ook voor die trouwe klant?
Voor jou verandert er niets. De wachtlijst is juist ingesteld om de kwaliteit voor bestaande klanten te kunnen waarborgen. Heb je een onderhoudspakket, dan is voor jou tijd gereserveerd om het nodige uit te voeren.
Heb je een bouwblokje? Idem. Hebben wij al afspraken gemaakt? Dan was je nét op tijd! Jouw deadline is immers onze deadline.

Heb je al een offerte gehad – maar deze nog niet bevestigd?
Dan is jouw project bekend bij ons en is hiervoor tijd gereserveerd.
Bedankt voor je begrip!

Update wachtlijst zomer 2018
Wegens vakantie is SoPressed gesloten van 1-21 augustus. Tot die tijd zitten we écht vol.
Vanaf 1 september nemen we weer nieuwe opdrachten aan en verschijnen er weer Divitrainingen op de agenda!

Fanny handtekening informeel

 

Persoonsgegevens laten inzien of verwijderen (AVG)

Uiteraard is het niet nodig als je website geen reacties, bestellingen en/of contactformulieren heeft. Simpel gezegd: kan iemand nergens op jouw site zijn/haar mailadres invullen dan kan je website ook geen gegevens opslaan of koppelen. 

Google Analytics & AVG

Google Analytics en de AVG. Voldoe je aan de beschreven voorwaarden, dan mag je gebruik maken van Google Analytics zonder dat je toestemming hoeft te vragen aan je bezoekers. Check je instellingen even.

Automatisch antwoord instellen voor je E-mail (Out of Office)

Hoe werkt de  “Out of Office” : een automatisch antwoord instellen voor je E-mail?

Mailinglist en de AVG

Gebruik je een mailinglist?  Zorg dan dat je een heel duidelijke optin gebruikt die aan alle voorwaarden voldoet. Wij gebruiken MailChimp.

Re-Optin | Wel of niet opnieuw laten inschrijven voor je mailinglist?

Ik stuur geen Re-optins. Onze mailinglist wordt alleen gebruikt voor informatie aan klanten en/of aan lezers en verstrekt informatie waar men zelf om heeft gevraagd, of die nodig is bij de diensten die we verlenen. De lijst wordt niet gebruikt voor reclame.

Privacyverklaring en de AVG

De AVG heeft voor iedereen consequenties. Vooral als je een website hebt en hierop persoonsgegevens verzamelt. Een simpel contactformulier bijvoorbeeld.

Cookies op je website?

SoPressed gebruikt Cookies. In theorie om ooit hiermee te gaan optimaliseren. In de praktijk: nog nooit tijd voor gehad. En jij?

E-mail instellenMicrosoft Outlook 2016

Hoe stel ik mijn e-mail in in Microsoft Outlook 2016 Uit de veel gestelde vragen: Een e-mail instellen in Outlook is gelukkig niet zo moeilijk. Hou als je dit gaat doen het volgende bij de hand: Je domeinnaam Je e-mailadres Je e-mail wachtwoord Mailserver: als je...

SEO – pas op voor een tegenovergesteld effect bij vreemde bureaus

Pas op dat je niet op de verkeerde websites wordt gelinkt
Telefoontje gehad of een E-mail?
Iemand die jou snel hoog in Google krijgt?
Met een toverstafje en tegen betaling?

Wil je liever bij (en mét) ons aan je website werken?

Ben je er klaar mee om op zolder of in de woonkamer met alle afleiding om je heen je website bij te werken?
Stel je het bloggen steeds weer uit?

Fanny Veldmeijer-van Doorn

Fanny Veldmeijer-van Doorn

❥ Divi lover - WordPressCoach