fbpx

Online leeromgeving - Academy

De learning machine plugin (LMS) zorgt voor een structuur voor cursussen (modules), hoofdstukken, paragrafen en toetsen.

Misschien heb je al een website met WordPress & Divi. Destijds heb ik Divi als mijn GoTo theme gekozen. Omdat het bijhouden van alle vernuft en opties in meerdere thema’s te generalistisch en vooral ondoenlijk is. En zo heb ik nu niet alleen een GoTo theme maar inmiddels ook een GoTo Membership én een GoTo LMS die goed met Divi samenwerken. Dat wil niets zeggen over de kwaliteit van anderen. Misschien pakt voor een ander een hele andere combinatie beter uit.

Door te kiezen kan ik heel gericht Membership sites en Online Academies bouwen voor jou en mij. Kun je ergens in je eigen taal terecht met je vragen bij iemand die ook je thema (Divi) door en door kent. We hebben inmiddels een SoPressed Members algemene Facebookgroep, en een Mastermind groep specifiek voor de Membership & Academie klanten.

Staat dit ook nog op jouw verlanglijstje? Meld je dan snel aan.

Er is al een DIY (Doe het zelf) pakket beschikbaar waarop het technische deel voor jou wordt geinstalleerd, je hoeft dus alleen je content te plaatsen en krijgt daar hulp bij.

 

 

HTML handtekening maken voor E-mail
Online leeromgeving (membershipsite) DIY upgrade voor bestaande website
HTML handtekening maken voor E-mail
Online leeromgeving (membershipsite) DIY
All-in & WebShop
Voorbeelden van websites in thema Online leeromgeving - Academy