Recreatie

Recreatief vastgoed.

Regelmatig maak ik websites voor vastgoedpartijen o.a. verkoop, verhuur, B&B, campings en vakantiehuizen. Ik help hen meer eigen boekingen via de eigen website te realiseren en slim gebruik te maken van de grote platformen zonder te veel aan provisies te hoeven betalen. Verder leer ik de website eigenaren graag hoe ze hun accommodaties beter zichtbaar maken middels slimme koppelingen en een eigen SEO strategie in te zetten.

Recreatie

Het beste resultaat heb je toch als je je goed kunt inleven in de doelgroep van je klant. Dat hoeft echt niet voor je eigen hobby of sport te zijn. Inleven lukt goed als de klant zelf gepassioneerd kan vertellen wat hij doet. Waarom én voor wie. Als dit helder is, kunnen we samen zorgen dat er een passende website komt. Onder recreatie websites versta ik alles dat iets te maken heeft met vrije tijd.

Voorbeelden van websites in thema Recreatie
De Slangenbult

De Slangenbult

Camping De SIangenbult is prachtig gelegen aan de voet van de 82,4 meter hoge Hulzenberg, temidden van de beboste Montferlandse heuvels op steenworp afstand van het open rivierlandschap van de Gelderse Poort. Een afwisselend gebied, dat er om vraagt per fiets en te...

Lees meer