fbpx

Real Estate

Ruim 20 jaar heb ik vastgoed “gedaan”.

Heel lang als notarieel medewerker, het juridische deel van de aan- en verkoop van woningen en appartementen, schepen & grondstukken. Ook een tijdje in het buitenlands vastgoed gewerkt (met name Oostenrijk).

Erg interessant. Inmiddels ben ik al 10 jaar als ondernemer aan de slag en heb nog altijd veel affiniteit met vastgoed. Vooral recreatief vastgoed. Regelmatig maak ik websites voor vastgoedpartijen o.a. verkoop, verhuur, B&B, campings en vakantiehuizen. Ik help hen meer eigen boekingen via de eigen website te realiseren en slim gebruik te maken van de grote platformen zonder te veel aan provisies te betalen. Verder leer ik de website eigenaren graag hoe ze hun accomodaties beter zichtbaar maken en een eigen SEO strategie in te zetten.

Voorbeelden van websites in thema Real Estate
Vergunningsadvies Amsterdam

Vergunningsadvies Amsterdam

Vergunningsadvies Amsterdam begeleidt eigenaren bij het aanvragen van omgevingsvergunningen (o.a. bouwvergunningen), splitsingsvergunningen en huisvestingsvergunningen in de gemeente Amsterdam. Inmiddels hebben wij al meer dan 1000 aanvragen tot een goed einde gebracht. Wij assisteren u ook graag bij een vergunningsaanvraag.
Gelijk weten of u een vergunning nodig heeft en hiervoor in aanmerking komt? Doe de vergunning-check.

Lees meer