Woocommerce (= Webshop plugin voor Wordpress)

Met de webshop plugin Woocommerce bouw je in Wordpress een webshop op. Op zich is dit goed zelf te doen als je wat tijd en ervaring hebt, en je wilt verdiepen in de opties en documentatie.
Bij SoPressed krijg je ook een uitgebreide video-instructie per onderdeel zodat je op eigen tempo aan je webshop kunt werken.

In de praktijk merk ik dat toch vaak ondersteuning bij Woocommerce gewenst is. Verzendkosten, iDeal, Meertalig maken, maar ook het slim inzetten van Zoekmachine vindbaarheid en de structuur is niet iets dat automatisch gaat.

Wij helpen je hier graag bij en hebben ook een SoCherish onderhoudpakket voor je Webshop in Woocommerce zodat je alleen teksten, prijzen en afbeeldingen hoeft te plaatsen. De techniek verzorgen wij voor je.

Voorbeelden van websites in thema Woocommerce (= Webshop plugin voor Wordpress)
Vintage Audio Dreams

Vintage Audio Dreams

Nog in de steigers, maar snel schakelen was gewenst. Bijzonder dat we op de dag dat wij onze stenen winkel veldmeyer.nl in Hilversum hebben gesloten, ik onze collega in Almere online kon helpen! Een deel uit de collectie van Veldmeyer is inmiddels naar Vintage Audio...

Lees meer